Ambachtelijke gemaakte distillaten
Bij Hooghoudt geloven we in het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Al meer dan 135 jaar halen we met passie de meest bijzondere smaken, kleuren en geuren uit de natuur. Vanaf het prille begin streven we naar een vernieuwende kijk op gedistilleerde dranken. Hooghoudt inspireert, experimenteert en innoveert, waardoor we verschillende dranken relevant maken voor een breder publiek. Ontdek de pure essentie van onze ambachtelijk gemaakte distillaten, doordrenkt met de smaken van de natuur.
De geografische ligging van onze distilleerderij is bepalend voor de unieke smaken. Elke jenever bevat een unieke selectie van de fijnste regionale kruiden uit de Hooghoudt-kruidentuin op landgoed Ewsum. Klassieke kloosterkruiden als brandnetelblad, gezegende distelkruid en oranjeschil bitter geven onze jenevers een fijne, zachte smaak. Daarnaast levert kruidenleveracier Jacob Hooy de beste natuurlijke kruiden om onze regionale kruiden te complementeren. Jacob Hooy staat al sedert 1743 synoniem voor vakmanschap en kwaliteit.