Shape

Highlights

 • Product
  Raw genever
 • Product
  Sweet spiced genever
 • Product
  Aged 6 years
 • Product
  PX 7 Years
 • Product
  Dutch Paloma
 • Product
  Dirty Genever
 • Product
  Straaljager
 • Product
  Beerenburg Cola
ShapeShape Nieuws

Rapper JeBroer schrijft een Apres-ski hit voor Hooghoudt

Rapper Jebroer is het gezicht van onze nieuwe winter-campagne 'Whoop Whoop Winter'.
Divider
Single image
Divider

Rapper Jebroer kan nog even rondjes blijven lopen, want de komende tijd zal hij samen met Hooghoudt Nederlandse kroegen op zijn kop zetten. Eigenzinnigheid en vakmanschap spelen een belangrijke rol in deze samenwerking. “Tim (echte naam Jebroer, red.) is een echte ambachtsman die zijn werk met veel liefde en plezier uitvoert. Hij is pas tevreden als de klant dat is – en zo zien wij dat ook. Hij kan als geen ander het feestgevoel rondom Beerenburg overbrengen”. Aldus Hannah Ellens, brand manager Hooghoudt. Zijn après-ski hit ‘Leven Na De Dood’ geschreven voor Hooghoudt zal hét feestnummer zijn tijdens de 70(!) Whoop activaties, waarvan Jebroer bij drie activaties zal optreden.

Als onderdeel van de Whoop Whoop Winter-campagne introduceren wij in samenwerking met Bureau Natwerk twee nieuwe mixen: de Sneeuwtoeter en de Zwarte Piste. Jebroer rapt in zijn nieuwe hit ‘Leven Na De Dood’ over de twee drankjes; ‘Met een Sneeuwtoeter van de Zwarte piste’ en demonstreert in zijn clip hoe de drankjes gedronken worden. Vooral de Sneeuwtoeter zal een echt feestritueel worden tijdens de Whoop-activaties. Dit shotje Kalmoes Beerenburg wordt geserveerd in een skilat met een flinke dot slagroom. Neus dippen en je shotje drinken.

Jebroer
Jebroer, echte naam Tim Kimman, heeft op eigenzinnige wijze de grenzen verlegd in de Nederlandse rapwereld. Rappen is zijn uitlaapklep, waarin hij dan ook vaak zijn gevoelige kant laat zien. Tim weet als geen ander wat nodig is om echt succesvol te worden: keihard en keihard werken. Hij werkte als amen met grote namen als Boaz, Yellow Claw, Ronnie Fles, Candy Dulfer en Wudstik. En besteeg podia’s van de grootste festivals van Nederland, zoals Noorderslag, PinkPop en Tomorrowland.

 

Over Kalmoes Beerenburg

De Sneeuwtoeter
Een nieuw après-ski feestritueel: De Sneeuwtoeter. Een shot Hooghoudt Kalmoes Beerenburg met en toef slagroom. Slagroom op je neus en gaan!

De Zwarte Piste
De Zwarte Piste is een mix van Hooghoudt Kalmoes Beerenburg en cola in een pitcher gevuld met ijs. Voor jou en je vrienden!

Kalmoes Beerenburg
Kalmoes Beerenburg is een krachtige bitter, gemaakt met maar liefst 77 kruiden en de fijnste jenever van de familiedistilleerderij. De smaak is zacht en puur door het karakter van de kalmoeswortel. Deze ontdekking van Hero Jan Hooghoudt is zijn eigenzinnige variant op de originele Beerenburg-receptuur. Door de zachte smaak is Kalmoes Beerenburg zeer geschikt om puur van te genieten.