Shape

Highlights

 • Product
  Raw genever
 • Product
  Sweet spiced genever
 • Product
  Aged 6 years
 • Product
  PX 7 Years
 • Product
  Dutch Paloma
 • Product
  Dirty Genever
 • Product
  Straaljager
 • Product
  Beerenburg Cola
ShapeShape Nieuws

Hooghoudt en Douwe bob maken zich samen sterk

Mooie momenten delen staat in de samenwerking centraal Amsterdam, 22 juni 2016 – Slow Down geldt nog even niet voor de singer-songwriter, want hij zal komende tijd samen met Hooghoudt veel mooie en unieke momenten gaan creëren. Passie en vakmanschap spelen in deze samenwerking de hoofdrol. "We zien duidelijke overeenkomsten met Douwe Bob: liefde voor het vak, eigenzinnigheid, openstaan voor experimenten, talent en op een toegankelijke manier authentiek zijn. Dus waarom ons niet samen sterk maken? Het biedt namelijk de mogelijkheid om het beste in beiden naar boven te halen," aldus Karina Zuiderveen, brand manager Hooghoudt. In het najaar gaat Douwe Bob met zijn Fool Bar Tour langs de mooiste zalen van Nederland, waarbij hij met Hooghoudt voor unieke tijden gaat zorgen, die je als liefhebber echt niet wilt missen. Dat Douwe Bob een groot fan is van Nederlandse jenever, blijkt uit het feit dat hij flessen naar Zweden had meegenomen en deze vervolgens in een plantenspuit had overgeschonken om zelfs tijdens het Eurovisiesongfestival zijn favoriete sterke drank te kunnen drinken. Hij dronk niet alleen van de ‘meegesmokkelde' jenever, ook deelnemers van andere landen liet hij meegenieten. Binnenkort krijgt hij zijn eigen Premium Jenever met speciaal ontworpen etiket van Hooghoudt, die alleen voor hem wordt uitgebracht. "Ik vind het heel fijn dat ik nu niet meer uit een plantenspuit hoef te drinken, nu ik mijn eigen fles heb", aldus de zanger.
Divider
Single image
Divider

Douwe Bob
Douw Bob is een eigenzinnige singer-songwriter die vanaf zijn doorbraak in 2012 het ene na het andere hoogtepunt meemaakt. Hij verkocht drie tours in de Nederlandse clubs uit, stond twee keer op Pinkpop, won een 3fm Award en een Edison voor zijn nummer-1 album Pass It On. Zijn nieuwste album is getiteld Fool Bar en werd unaniem lovend ontvangen.

Hooghoudt Premium Jenever
Premium Jenever is de nieuwste ontdekking van Hooghoudt. Het is een nieuwe jonge jenever. Fantastisch zuiver met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht en vol van karakter. Verfijnd én uitgesproken, dankzij een wel heel speciaal triple gestookt kruidendistillaat van jeneverbes, iriswortel en steranijs. Vleugjes vlierbloesem en kardemom maken de 100 % natuurlijke en fluweelzachte jenever onweerstaanbaar.

Over Familie distilleerderij Hooghoudt
Hooghoudt is Smaakmaker sinds 1888. Wij maken vooral jenever, maar ook likeuren en siropen. Meer dan 125 jaar smaakontwikkelingen en experimenten hebben Hooghoudt gemaakt tot wat het vandaag is: toonaangevend op het gebied van smaken, geuren en kleuren. Elk product vertelt zijn eigen verhaal van een zoektocht naar ultieme smaakrijkdom. Smaken vanuit de mooiste melanges van moutwijn, kruiden, fruitschillen en fruit, geselecteerd op kwaliteit en bij voorkeur uit de buurt.