Shape

Highlights

 • Product
  Raw genever
 • Product
  Sweet spiced genever
 • Product
  Aged 6 years
 • Product
  PX 7 Years
 • Product
  Dutch Paloma
 • Product
  Dirty Genever
 • Product
  Straaljager
 • Product
  Beerenburg Cola
ShapeShape Nieuws

Hooghoudt Beerenburg lanceert nieuwe wintercampagne

Met 'Whoop Whoop Winter' brengen we weer een beetje 'fun' terug in de categorie en onze Beerenburg. Een winters feestje vol gekkigheid en mooie momenten. Voor onze winter-campagne lanceren we twee nieuwe Hooghoudt Beerenburg mixen; de Sneeuwtoeter en de Zwarte Piste.
Divider
Single image
Divider

Voor onze wintercampagne blijven de randvoorwaardes kwaliteit en ambacht vanzelfsprekend. Met dit winterse feestje willen wij alleen de humor die we al sinds 1888 laten zien, weer een hoofdrol geven in onze campagnes. Met ‘Whoop Whoop Winter’ vieren wij dan ook het he-le jaar door de winter. In meer dan 70 Nederlandse kroegen zullen wij een wintersfeestje bouwen. Een après-ski feestje inclusief ski-latten, sneeuwscooters, Hooghoudt Feestrad én een Sneeuw-Yeti. Gekker kan bijna niet!

De Sneeuwtoeter
Een nieuw après-ski feestritueel: De Sneeuwtoeter. Een shot Hooghoudt Kalmoes Beerenburg met en toef slagroom. Slagroom op je neus en gaan!

De Zwarte Piste
De Zwarte Piste is een mix van Hooghoudt Kalmoes Beerenburg en cola in een pitcher gevuld met ijs. Voor jou en je vrienden!

Over de kruidenbitters

Kalmoes Beerenburg
Kalmoes Beerenburg is een krachtige bitter, gemaakt met maar liefst 77 kruiden en de fijnste jenever van de familiedistilleerderij. De smaak is zacht en puur door het karakter van de kalmoeswortel. Deze ontdekking van Hero Jan Hooghoudt is zijn eigenzinnige variant op de originele Beerenburg-receptuur. Door de zachte smaak is Kalmoes Beerenburg zeer geschikt om puur van te genieten.

Authentieke Beerenburg
Authentieke Beerenburg ligt het dichtst bij de receptuur van de allereerste Beerenburg. Een stevige bitter met 74 kruiden, getrokken op Hooghoudts beste jenever. Rijk en puur van smaak. Dat maakt de Authentieke Beerenburg ideaal om te mixen met frisdranken als cola en sinas.

Zachtbitter Kruiden & Honing
Zachtbitter Kruiden&Honing is een volle, kruidige bitter met 53 kruiden, ook getrokken op Hooghoudts beste jenever. Deze likeur onder de bitters is honingzacht van smaak en daardoor heel toegankelijk. In het recept wordt heidehoning gebruikt. Zeer geschikt in of naast warme dranken als koffie en chocolade melk.

2/6