Shape

Highlights

 • Product
  Raw genever
 • Product
  Sweet spiced genever
 • Product
  Aged 6 years
 • Product
  PX 7 Years
 • Product
  Dutch Paloma
 • Product
  Dirty Genever
 • Product
  Straaljager
 • Product
  Beerenburg Cola

Onze Bottelarij

Shape
Shape

Met passie en vakmanschap voor u gebotteld.

Met meer dan 135 jaar ervaring in het ambacht van stoken, ontwikkelen en bottelen, is Familie Distilleerderij Hooghoudt dé perfecte match voor jouw dranken. Onze bottelarij biedt verschillende mogelijkheden voor het afvullen van zowel flessen als blikken. Ontdek hoe wij met onze expertise en toewijding jouw product(en) tot leven kunnen brengen.

Image

De bottelarij

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan afvulmogelijkheden van hoogwaardige dranken, variërend van (sterk) alcoholische dranken, ambachtelijke bieren tot verrukkelijke cocktails, Ready to drinks en kant-en-klare mixers. Ben je op zoek naar flessen, blikken of grotere verpakkingen zoals 5 liter cans en bulk, bij ons vind je het allemaal.

Onze bottellijnen zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan diverse fles- en blikformaten. Onze uitgebreide etiketteringsmogelijkheden zorgen ervoor dat jouw fles of blik jouw eigen gewenste uitstraling krijgt. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw dranken naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Image

Pasteurisatie

Onze expertise in pasteurisatie staat garant voor consistente, hoogwaardige kwaliteit, waarbij de authentieke smaak van jouw dranken behouden blijft. Tunnelpasteurisatie is een geavanceerde methode waarmee door grondige verhitting van de dranken eventuele schadelijke bacteriën worden geneutraliseerd, terwijl de smaak, aroma’s en voedingsstoffen behouden blijven. Of het nu in glas, blik, met of zonder koolzuur is, pasteurisatie zorgt ervoor dat de kwaliteit en houdbaarheid van het product gewaarborgd wordt.

Image

De stokerij

In onze stokerij die gevestigd is in Coöperatie De Graanrepubliek in Bad Nieuweschans laten onze distilleerketels de pracht van het stoken tot leven komen. Hier combineren we eeuwenoude ambacht met verfijnde technologieën om premium distillaten te produceren, vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde granen en/of botanicals. Ervaar zelf hoe wij smaakvolle distillaten creëren die keer op keer verrassen. De termen van Korrel tot Borrel of van gewas tot glas, wij kunnen het mogelijk maken.

Image

Kwaliteit & certificatie

Bij Familie Distilleerderij Hooghoudt staan we voor kwaliteit en voedselveiligheid. Dit doen we niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten. Onze bottelarij is BRC gecertificeerd en onze productieprocessen zijn ook SKAL gecertificeerd. Hiernaast kunnen we op verzoek ook Halal en Koosjer certificeringen mogelijk maken.

Het BRC-certificaat, uitgegeven door het British Retail Consortium, is een wereldwijd erkende norm voor voedselveiligheid. kwaliteit en erkend door het Global Food Safety Initiative. Dit betekent dat onze productiefaciliteiten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne, productieprocessen en voedselveiligheid.

Daarnaast zijn we SKAL-gecertificeerd. Dit betekent dat we gemachtigd zijn om producten volgens de biologische normen van SKAL Biocontrole af te vullen. Deze certificering waarborgt dat deze producten met zorg voor de natuur worden vervaardigd, zonder gebruik van synthetische chemicaliën, en ondergaan een rigoureuze controle gedurende het gehele productieproces.

Image

Design & development

Bij Hooghoudt kunnen we meer zijn dan alleen je partner voor het bottelen van dranken.  Productontwikkeling en ontwerp van je etiketten? Wij zijn jouw partner in creatie. Onze toegewijde R&D afdeling zet zich continu in voor de ontwikkeling van unieke dranken en recepten, waarbij innovatie en kwaliteit centraal staan. Onze mensen jouw creatieve kracht?  Wij zijn klaar om mee te denken over recepturen en om het perfecte fles- en etiketdesign te realiseren dat jouw merk onderscheidt.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers, grafisch vormgevers en hoogwaardige drukkers. Of het nu gaat om flessen, doppen, etiketten of verpakkingen, wij hebben de connecties om jouw visie tot leven te brengen met materialen van topkwaliteit.

2/6

Contact

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier en ontdek de samenwerkingsmogelijkheden.